Author Topic: Autoaim  (Read 4829 times)

WestHam

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Autoaim
« on: August 11, 2011, 06:31:16 pm »
Hi, I play gta 3 with my Xbox 360 controller using classic controls with the buttons set like the PS2 version but when I press LB to aim the game just looks up at the sky so I cant see anything. Is there a fix?
Loving liberty unleashed!

Alphazor

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 51
  • Karma: +8/-4
    • View Profile
Re: Autoaim
« Reply #1 on: August 11, 2011, 06:57:01 pm »
Use your keyboard

WestHam

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Autoaim
« Reply #2 on: August 11, 2011, 07:09:39 pm »
I tried using right click and del to aim but it didn't work only manual aiming works. :|
Loving liberty unleashed!

Stoku

  • lck.gudio.eu
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 276
  • Karma: +26/-2
  • Liberty City Killers
    • View Profile
    • Liberty City Killers (GTA3/VC Clan)
Re: Autoaim
« Reply #3 on: August 12, 2011, 12:54:54 am »
You have to aim manually with mouse.

Regards.

Force

  • Developer
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 204
  • Karma: +6/-2
    • View Profile
Re: Autoaim
« Reply #4 on: August 12, 2011, 01:03:41 am »
What do you need auto-aim for anyway? Damn console nabs..
Quote
[Tue - 20:09:35] <&VRocker> CRAP!
[Tue - 20:09:43] <&VRocker> i think i just followed through...
Quote
[Sat - 22:11:56] <~Smapy> [R3V]breSt12 killed [R3V]Jack_Bauer. (Splat)

SugarD

  • Argonath RPG Dev/Manager
  • Tester
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 820
  • Karma: +37/-75
  • STOP IN THE NAME OF THE COLESLAW!
    • View Profile
    • Clan Xperience
Re: Autoaim
« Reply #5 on: August 12, 2011, 11:27:21 am »
Remap your buttons against the in-game controls, and get a better driver for your remote that is compatible with the game specifically.

@Force: Some people just have trouble getting used to the keyboard method. It took me years to become comfortable with it after playing GTA III on my PS2, which I still also do by the way ;)

Rytuklis

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 59
  • Karma: +3/-14
    • View Profile
Re: Autoaim
« Reply #6 on: October 29, 2011, 05:17:22 pm »
Remap your buttons against the in-game controls, and get a better driver for your remote that is compatible with the game specifically.

@Force: Some people just have trouble getting used to the keyboard method. It took me years to become comfortable with it after playing GTA III on my PS2, which I still also do by the way ;)

It isnt issue with any controllers. I once tried just for lulz to aim with my mouse using classic control. It just looks up to the sky. Lu doesnt support autoaim

San4ez

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 138
  • Karma: +15/-18
  • [Mafia Clan] San4eZ
    • View Profile
    • MafiaClan
Re: Autoaim
« Reply #7 on: October 29, 2011, 06:17:04 pm »
Yes, I also met this problem. I wanted to try playing with the bar running but there are bugs.

SugarD

  • Argonath RPG Dev/Manager
  • Tester
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 820
  • Karma: +37/-75
  • STOP IN THE NAME OF THE COLESLAW!
    • View Profile
    • Clan Xperience
Re: Autoaim
« Reply #8 on: October 29, 2011, 06:52:49 pm »
Lu doesnt support autoaim
Now why would it do that? ;)

Rytuklis

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 59
  • Karma: +3/-14
    • View Profile
Re: Autoaim
« Reply #9 on: October 30, 2011, 09:18:36 pm »
Lu doesnt support autoaim
Now why would it do that? ;)

To avoid unskilled noobs using advantages with classic aim?

SugarD

  • Argonath RPG Dev/Manager
  • Tester
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 820
  • Karma: +37/-75
  • STOP IN THE NAME OF THE COLESLAW!
    • View Profile
    • Clan Xperience
Re: Autoaim
« Reply #10 on: October 31, 2011, 12:01:12 am »
Lu doesnt support autoaim
Now why would it do that? ;)

To avoid unskilled noobs using advantages with classic aim?

Lu doesnt support autoaim
That means automatically locking on the target. *Rolls eyes*

Rytuklis

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 59
  • Karma: +3/-14
    • View Profile
Re: Autoaim
« Reply #11 on: October 31, 2011, 11:19:53 am »
Lu doesnt support autoaim
Now why would it do that? ;)

To avoid unskilled noobs using advantages with classic aim?

Lu doesnt support autoaim
That means automatically locking on the target. *Rolls eyes*

Thats what im talking about. Classic Aim =autoaim

"Facedesks"

SugarD

  • Argonath RPG Dev/Manager
  • Tester
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 820
  • Karma: +37/-75
  • STOP IN THE NAME OF THE COLESLAW!
    • View Profile
    • Clan Xperience
Re: Autoaim
« Reply #12 on: October 31, 2011, 05:55:51 pm »
* SugarD facepalms hard.

I think you missed my point D:

Rytuklis

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 59
  • Karma: +3/-14
    • View Profile
Re: Autoaim
« Reply #13 on: November 01, 2011, 09:25:35 pm »
* SugarD facepalms hard.

I think you missed my point D:

No..

YOU MISSED YOUR POINT!
* iiilover facemonitors

SugarD

  • Argonath RPG Dev/Manager
  • Tester
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 820
  • Karma: +37/-75
  • STOP IN THE NAME OF THE COLESLAW!
    • View Profile
    • Clan Xperience
Re: Autoaim
« Reply #14 on: November 01, 2011, 09:27:39 pm »
You missed the whole topic!
* SugarD hands iiilover a map and facehoods his car.

 

© Liberty Unleashed Team.